Vorig weekend werd opnieuw een team van Raoktum uit Sprang- Capelle kampioen. Het tweede team van Raoktum speelt pas 3 jaar samen, maar zit boordevol enthousiasme, plezier en talent. Het maximale resultaat in de competitie werd gehaald. Ze werden kampioen en promoveerden naar een hogere klasse. Omdat we weleens wilden weten wat de ‘act van Juul’ is, gingen we op onderzoek uit.

Uit de uitslagenlijst bleek dat de competitie waar Raoktum 2, op vrijdagavond, uitkomt nog niet was afgerond. De laatste wedstrijd moest op verzoek van de tegenstander uit Rijen uitgesteld worden. Het slechte weer was het excuus, maar naar wat later bleek vroegen zij om uitstel omdat ze bevreesd waren voor dit verrassende team en zich goed wilden voorbereiden.

Raoktum 2 is een team dat pas drie jaar samenspeelt. Het bestaat uit jonge twintigers: Antoine, Mark, Julian, Martijn, Jacky en Wendy. De eerste wedstrijden van deze competitie verliepen nog wat stroef en eindigden in een gelijkspel. Maar daarna ging het lopen.

De tegenstanders werden geïmponeerd door verhalen over het team. Verhalen die gingen over de act van Juul. We vonden de details van de act niet, maar weten inmiddels dat het niets met tennis van doen heeft, maar vooral met het feest na de wedstrijden. Het leverde Juul zelfs de belofte van gratis bier voor de rest van zijn leven op bij tennisvereniging Crispijn.

En wat betreft de tenniskwaliteiten van Raoktum 2? Het team heeft de competitie verdiend gewonnen. De onderlinge wedstrijd met de nummer 2 werd met 3-1 gewonnen. Raoktum 2 laat zien, dat je met een groep jonge mensen ontzettend veel plezier kunt maken. Eerst lekker tennissen en het daarna supergezellig hebben met de tegenstanders.