Het was woensdag 3 juli behoorlijk druk aan de Van der Duinstraat in Sprang-Capelle. Veel inwoners waren aanwezig bij de opening van de gloednieuwe Albert Heijn Jan Linders. Zij wilden deze gebeurtenis graag meemaken en stonden al vroeg te wachten. “Klanten reageren verrast op de ruime opzet van de winkel, het grote aanbod en de voordelige Bonusaanbiedingen. Wij zijn erg blij met al die positieve reacties”, aldus teammanager Joep Verheijen.

Op zaterdag 6 juli was het wederom feest bij de nieuwe winkel. Iedereen kon op de foto met de levensgrote hamster en de heerlijke vlaaien van Onze Trots proeven. Ook was er een digitale coach aanwezig voor alle uitleg over de Bonuskaart en de app.

Jan Linders Fonds

Albert Heijn Jan Linders is graag actief betrokken bij de buurt, onder andere door het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt schenkt elke jaar 1.500 euro aan een basisschool in de omgeving. In Sprang-Capelle is gekozen voor Villa Vlinderhof. Joep Verheijen: “Dit past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen.”

Albert Heijn Jan Linders aan de Van der Duinstraat 115 in Sprang-Capelle is open op maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.