Op vrijdag 28 juni ontving Jeroen van Heusden, voorzitter van Stichting Fietsmaatjes Waalwijk, een cheque ter waarde van €7.500 uit handen van Hans Boer, lid van de ledenraad Rabobank de Langstraat. Deze bijdrage, mogelijk gemaakt door het stimuleringsfonds van Rabobank de Langstraat, maakt de aanschaf van een nieuwe duofiets binnenkort mogelijk.

Fietsmaatjes Waalwijk biedt fietstochten aan mensen die er graag op uit willen, maar dit niet meer zelfstandig kunnen vanwege een blessure, handicap of onzekerheid in het verkeer. Vrijwilligers fietsen samen met de gasten op een duofiets met elektrische ondersteuning. De gasten en vrijwilligers zijn van alle leeftijden en houden van fietsen en sociaal contact. In overleg met de gast wordt een mooie route gekozen, eventueel met een tussenstop. Stichting Fietsmaatjes Waalwijk streeft altijd naar een goede match tussen gast en vrijwilliger. Hierdoor ontstaan vaak echte vriendschappen. Samen genieten ze van de omgeving, blijven ze gezond in beweging en hebben ze plezier. Fietsmaatjes brengt vreugde in het leven van mensen.

Stichting Fietsmaatjes Waalwijk is dit jaar opgericht en heeft de ANBI-status. Voor aanmelden als gast of vrijwilliger, of voor meer informatie bezoek je de website www.fietsmaatjeswaalwijk.nl.