In het weekend van 6 en 7 juli van 11.00 uur tot 16.00 uur wordt het weer één groot feest op Kinderboerderij ‘t Erf. Op beide dagen staan een springkussen en een indrukwekkende (opblaas)stormbaan opgesteld, je kunt op de foto met onze mascotte Broes het roze varken, spelen in de speeltuintjes of genieten van de vele dieren. Maar er is meer….

Lekker aanmodderen, hoe fijn is dat!

Lekker aanmodderen, hoe fijn is dat!

Op zaterdagmiddag, omstreeks 14.00 uur, komt een valkenier langs met zijn roofvogels en op zondag is het tijd voor een heerlijk modderbadfestijn, met na afloop een warme douche. Terwijl de kinderen lekker in de weer zijn kunnen hun begeleiders en andere bezoekers in de stal en op onze (deels overdekte) terrassen hun inwendige mens verzorgen. Broodjes, ijsjes, snoep; het is er allemaal om dit feestweekend wederom tot een ongekend succes te maken.

Om het bezoekers én medewerkers van de boerderij zo makkelijk mogelijk te maken, wordt er gewerkt met betaalmunten. Deze zijn te koop in de stal. De opbrengst van de verkopen komt vanzelfsprekend volledig ten goede aan de kinderboerderij.

Let op: Op de boerderij is géén pinautomaat aanwezig. De munten zijn tegen contante betaling te verkrijgen. Betalen met een bankoverschrijving of QR-code is ook mogelijk.

Het belooft weer net zo gezellig te worden als vorig jaar, toen meer dan 1.000 mensen de weg naar de kinderboerderij wisten te vinden. De entree is gratis