Voor alweer de 25e keer zal op 23 juni in het Lidopark te Waalwijk een British Autojumble worden georganiseerd. Dit is een uniek jaarlijks terugkerend evenement dat traditioneel gratis toegankelijk is voor alle liefhebbers van Britse auto’s. Heeft u een Britse auto dan rijdt u die het terrein op.

Niet Engelse auto’s kunnen parkeren op een naastgelegen terrein. Deze keer zal het meer dan ooit ook interessant zijn voor het hele gezin. Muziek, feestelijke activiteiten, kraampjes met allerlei goederen,horeca en springkussens zullen garant staan voor een ongedwongen gezelligheid.

Vanaf een centraal gelegen punt, een originele oude rode dubbeldekker, kunnen kinderen bovendien een rondje meerijden in een originele Britse auto.

Tijdens deze jubileumeditie zal er ook een prachtige verzameling Engelse klassiekers te zien zijn. We verwachten er zo’n 1000.

Handelaren presenteren hun waar, kofferbakverkoop van onderdelen en modelauto’s. Er zal live muziek te horen zijn.

Dit unieke evenement dat voor iedereen vrij toegankelijk is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Waalwijk voor de prachtige locatie, De MG-club en een aantal sponsoren.