De voorjaarscompetities tennis en padel zitten er weer op. Bij Raoktum in Sprang-Capelle werden de kampioenen gehuldigd tijdens de jaarlijkse barbecue. Dit voorjaar deden maar liefst 18 teams van de gezelligste club uit Brabant mee. Daarvan werden vier teams kampioen bij het tennis en 1 team bij padel. Een prachtig resultaat!

Het voorjaar was nat, zo wisten ze bij het weerbericht te vertellen. En toch viel het voor de spelers niet tegen. Zo nu en dan even van de baan. De meesten worden liever van binnen dan van buiten nat en zeker niet getreurd, want in de meeste gevallen kon er snel weer verder worden gespeeld.

Iedere donderdagmorgen knalden de dames dubbel van Raoktum 1 er vol op. Slechts twee sets werden er tijdens de hele competitie aan de tegenstanders gegund. Gezelligheid en lol buiten de baan en op de baan volop concentratie bij Femke, Diana, Helma, Loes en Marianne.

Ria, Toos, Marian, Bianca en Ilona reisden het land door.

Ria, Toos, Marian, Bianca en Ilona reisden het land door.

De dames van Raoktum 2 moesten wat verder van huis. Het leek wel een landelijke competitie. De reis naar Strijen was de enige off-day voor de dames. Het lag, volgens de dames, aan de afstand, want alle andere wedstrijden werden gewoon met een maximaal aantal punten binnengehaald.

Maar ook op vrijdagavond, bij het gemengd dubbelteam was het feest, net als bij het padelteam van de vrijdag. Beide teams spelen graag en genieten van het spel. Maar daarnaast wordt er heel wat afgekletst met de tegenstanders. Het werd dan ook regelmatig laat op de club.

Junioren Raoktum kampioen.

Junioren Raoktum kampioen.

Een bijzondere vermelding voor de junioren van Raoktum. De trainingen hebben effect, want zes van de zeven wedstrijden werden ook door dit team gewonnen. Siem, Jurre, Sil, Finn, Fleur en Marijn hebben de smaak te pakken. Samen hebben ze erg veel lol, houden van een dolletje, maar laten op de juiste momenten zien dat ze de tegenstander kunnen laten lopen. Bij Raoktum kunnen we nog veel plezier beleven met de jeugd.