‘Het was…fantastisch gisteravond! Dit zijn professionals! Wat heb ik genoten!’, aldus één van de zeer lovende reacties vanuit het publiek. Meer dan terecht werd de cast, het creatief team en de volledige crew van de Waalwijkse Musicalgroep M-workx overladen met complimenten, na drie wervelende voorstellingen van ‘3 Musketiers’ in Theater De Leest. Onder de zeer deskundige en enthousiaste leiding van choreografe/regisseuse Aukje Nieuwenhuijze en Muzikaal leider / dirigent Ruud Verkoeijen speelden, zongen en dansten de zeer sterke cast werkelijk ‘de sterren van de hemel’.

Nog een quote die de groep eveneens via social media mocht ontvangen: ‘Bedankt voor de fantastische avond. Hoe professioneel qua rekwisieten, kleding en zang en dans. Ik kreeg er kippenvel van. Jullie zijn amateurs, maar hier kan menig musical niet aan tippen. Maar echt iedereen, hè. Echt geweldig. Jullie zullen wel in een bubbel zitten nu, geniet er lekker van’.

Meer dan driekwart jaar hadden de spelers en de crew zich voorbereid om afgelopen weekend drie keer voor een volle zaal deze grootse musical te mogen spelen. Dat betaalde zich uit. Ook het volgende bericht bereikte na afloop de groep: ‘Wat was het geweldig! Complimenten aan iedereen. Prachtige decors, mooie kleding, goed toneelspel en talentvolle zangeres/zangeressen met strakke bijpassende choreografie. C’est formidable! Iedereen mag trots zijn op wat er is neergezet.’

Het verhaal over D’Artagnan die in de voetsporen van zijn vader trad door eveneens musketier te worden, boeide vanaf het begin tot het eind. De meer dan 2,5 uur durende voorstelling ‘vloog voorbij’ en een staande ovatie was dan ook de meer dan verdiende beloning voor cast en crew van M-workx. Van de vele reacties pikken we er nog één uit: ‘Ontzettend genoten van een prachtige voorstelling. Krachtige samenzang, geweldige solisten, strakke dansen, humor, mooi decor, warm geluid en prachtige kleding. Genoten van al dat talent!’.