Op zaterdag 25 juni vond de allerlaatste Hajime van dit seizoen plaats, beter bekend als het Superhajime. Dit evenement geeft judoka's de kans om dubbele punten te scoren, wat leidt tot extra fanatieke judoka’s en vele prijzen.

De spanning en het enthousiasme waren voelbaar, omdat de mogelijkheid om extra punten te verdienen veel deelnemers aantrok.

En voor het eerst was er een loterij georganiseerd. Dankzij de genereuze bijdragen van diverse sponsoren konden zowel deelnemers als toeschouwers genieten een paar leuke prijzen. Enkele van de gulle sponsoren waren visspeciaalzaak Dekkers, Plinck Fotografie, Reiki bij Pascal, Beeztees, La Bella Vita, Kaatje Jans, Snoephuys ’t Galerijtje, T.E.S.S, ICI Paris XL, Read Shop en Rituals.

Terugkijkend op het Superhajime kunnen we zeggen dat een groot succes was, de judoka’s hebben goed gejudood en er was een fijne sfeer. Met deze positieve afsluiting kijken we uit naar een nieuw seizoen, waarin er weer veel mooie momenten en spannende wedstrijden zullen plaatsvinden.

Met dank aan meneer Michel en de vele vrijwilligers die hun tijd en energie in deze dag hebben gestoken, hierdoor was het een succesvolle dag.

Op naar een nieuw seizoen vol nieuwe kansen en prestaties!