Op vrijdagavond 31 mei was De Mads in Waalwijk het bruisende decor van de bandavond 'Langstraat Live'. Leerlingen van de vijf verschillende scholen van OMO SG De Langstraat kwamen samen voor een avond vol muzikale optredens. Na een schooljaar vol oefenen en muzieklessen met de verschillende bands, was dit de langverwachte afsluitende avond.

Gedurende het schooljaar hebben de schoolbands al vaker opgetreden in Waalwijk en omstreken, maar vrijdagavond was het moment suprême. Vanaf het eerste nummer was duidelijk dat het publiek een geweldige avond te wachten stond. De schoolbands, bestaande uit getalenteerde en enthousiaste leerlingen, wisten met hun muzikale talenten het publiek te vermaken. Er werden zowel rocknummers als meezingers gespeeld, waardoor er voor iedereen iets bij zat.

De sfeer was uitstekend en de variatie in muziekstijlen zorgde ervoor dat iedereen een leuke avond had. De avond was niet alleen een viering van muzikaal talent, maar ook van samenwerking en gemeenschap. Het was prachtig om te zien hoe leerlingen van verschillende scholen samenwerkten in de bands, waardoor het niet uitmaakte op welke school je zat; muziek maken na schooltijd verbindt iedereen.

Wij kijken nu al uit naar de volgende editie van Langstraat Live en zijn benieuwd naar de toekomstige talenten die het podium zullen betreden!