Het is weer tijd voor een nieuw voorleesmoment in de Bibliotheken Waalwijk en Sprang-Capelle. In juni kunnen peuters en kleuters met een knuffel naar de Bibliotheek komen. Na een leuk verhaaltje blijven de knuffels een nachtje logeren voor een leuk knuffelslaapfeest. Daarna kunnen de knuffels weer opgehaald worden.

Slaapfeestje voor knuffels

Ben jij ook zo nieuwsgierig wat er 's nachts in de Bibliotheek gebeurt? En heb jij een hele stoere knuffel die durft te komen logeren? Kom dan met je knuffel op woensdag 12 juni om 15.00 uur in de bibliotheek Sprang-Capelle of op woensdag 26 juni om 15.00 uur in de Bibliotheek Waalwijk. Peuters en kleuters zijn welkom met hun (groot)ouders tijdens het feestelijke voorleesmoment.

We beginnen met een verhaaltje en een dansje. Om 15.30 uur ga je weer naar huis, maar worden de knuffels ’s avonds ingestopt door bibliotheekmedewerkers. Natúúrlijk worden er foto's gemaakt van de nachtelijke avonturen die je knuffel beleeft in de Bibliotheek. Deze kunnen naderhand bekeken worden op de facebookpagina van de bibliotheek: www.facebook.com/bibliotheekwaalwijk.

Bibliotheek Sprang-Capelle

Datum: woensdag 12 juni

Tijd: 15.00 – 15.30 uur

Adres: Julianalaan 1, Sprang-Capelle

Bibliotheek Waalwijk

Datum: woensdag 26 juni

Tijd: 15.00 – 15.30 uur

Adres: Wilhelminastraat 4a, Waalwijk

Kom je ook? Het feest is gratis en aanmelden is niet nodig.