Elke 2e zondag van de maand gaat Walking Network op pad met een groep ondernemende mensen, particulieren én (startende) ondernemers, die graag hun persoonlijke netwerk willen vergroten tijdens een informele wandeling. Wandel gratis mee op zondag 9 juni.

Soms is het goed om nieuw licht op te steken buiten je eigen kring, om nieuwe inspiratie op te doen. Barst jij van de ideeën en wil je die graag delen met anderen, zoek je hulp of samenwerkingen, of help je zelf graag anderen met jouw kennis en connecties? Netwerken is dé manier om nieuwe mensen te ontmoeten! En een wandeling is daarbij erg toegankelijk: al lopend raak je eenvoudig aan de praat. Want een warm netwerk begint bij elkaar leren kennen. En niets is zo verbindend als een gezamenlijke activiteit: Walk and Talk!

Netwerken is meer dan visitekaartjes of contactgegevens uitwisselen. Elkaar iets gunnen begint bij het maken van connecties met anderen. De kracht van ‘via-via’! Een wandeling biedt de ideale aanknopingspunten daarvoor, zeker als je vaker meegaat en ook na afloop nog even napraat bij een kop koffie.

Dus ben jij ondernemend en heb je behoefte aan nieuwe ideeën, connecties, kennis, ‘kruiwagens’, ondersteuning en samenwerkingen, of lijkt het je leuk om anderen met jouw kennis en vaardigheden verder te kunnen helpen? Sluit je dan vooral aan bij dit wandelend netwerk en ontdek wat er in de regio Waalwijk allemaal mogelijk is!

Op 9 juni (en daarna elke 2e zondag van de maand) vertrekt de groep om 9.30 uur bij restaurant De Galgenwiel, meedoen is gratis. Na afloop kun je op eigen kosten nog gezellig napraten bij een kop koffie. Voor meer informatie en de actuele wandelingen, kijk dan op www.walkingnetwork.nl