Beleef het tijdloze verhaal van Esther, die het lot van haar volk in haar handen hield, in de meeslepende musical 'Esther'. Deze veelbelovende voorstelling neemt je mee naar het oude Perzië, waar koningin Esther zich voorbereidt op een daad van ongekende moed. Kom op 8 juni om 19.45 uur naar het Willem van Oranje College en laat je meevoeren door dit inspirerende verhaal.

"Laat alle Judeeërs in Susan drie dagen vasten. Ik zal samen met mijn dienaressen ook drie dagen vasten. Daarna zal ik naar Ahasveros gaan, ook al heeft hij dat verboden. Kom ik om, dan kom ik om." Met deze woorden zet Esther alles op het spel voor gerechtigheid en liefde.

Deze krachtige woorden echoën door de zaal, ondersteunt door schitterende muziek en dans die Esther’s verhaal tot leven wekken. Elk decorstuk, elke noot en beweging is zorgvuldig samengesteld om dit verhaal vol emotie en ontzag aan jou te tonen.

Mis niet de kans om getuige te zijn van een verhaal over vastberadenheid en de kracht van geloof dat universeel en tijdloos is. 'Esther' is een inspirerende musical die zowel het hart als de geest raakt en geschikt is voor alle leeftijden. We zien je graag op zaterdag 8 juni bij het Willem van Oranje College aan De Gaard 4 in Waalwijk.